dissabte, 25 d’abril del 2015

Dissabte d'handbol al Vallès Oriental

Després de perdre en la darrera jornada de lliga davant el Puerto Sagunto, el Fraikin BM Granollers vol recuperar les bones sensacions davant la seva afició davant el Huesca, 9è classificat. Els de Carlos Viver segueixen tercers classificats a 15 punts del líder, el FC Barcelona, i a 5 del segon, el Naturhouse la Rioja. Tanmateix, però, els vallesans gaudeixen d’un bon avantatge respecte els seus perseguidors, i és que tenen l’Helvetia Anaitasuna i el Frigorificos Morrazo, 4art i 5è classificats respectivament, a un marge de 7 punts a la classificació.
En el partit d’anada el Fraikin va patir de valent a la pista del conjunt aragonès, i tot i que va aconseguir una meritòria victoria, ho va fer per la mínima, 25 a 26.
Una victòria que pot ajudar al conjunt granollerí a refermar la seva moral i intentar retallar o no perdre distàncies amb el Naturhouse, per poder aspirar a una plaça de Champions League.

A la Divisió de Plata, El BM La Roca, per la seva part, té un important partit a casa davant el Meridiano Antequera, 11è classificat. Els roquerols s’enfronten a un rival directe i és que tenen l’equip que visita el pavelló vallesà a només dos punts. Tenint en compte el factor afició, un actiu molt important del BM la Roca,  els de Guillem Estapé tenen a l’abast plantar cara al conjunt malagueny i és que en el partit d’anada, tot i acabar empatant a 31, van anar per davant al marcador.
Un matx que és una autèntica final i en el que s’espera que el pavelló Nou de la Roca del Vallès estigui ple fins a la bandera, com ja ha passat en els darrers compromisos importants dels de Guillem Estapé. El que estant fent els jugadors del BM La Roca aquesta temporada és espectacular, històric, un exemple que l’esforç, el treball i al constància tenen el seu premi. Segueixent tocant el cel de la Divisió de Plata, el seu cel, i com sempre, amb els peus a terra.