dilluns, 16 de març del 2009

Empat just a Torelló de l'Olímpic

L'Olímpic treu un punt de Torelló


Torelló 0

Olímpic la Garriga 0


Partit sense gaire futbol entre el Torelló i l'Olímpic. Cal destacar que el camp de gespa natural no estava en gaires bones condicions. Ha sigut un partit molt disputat, amb molt joc al mig del camp i molta lluita per part dels dos equips. Moltes pilotes aèries i intents per part de l'equip visitant de tocar-la i de desplegar el seu futbol però els de torelló no han deixat jugar als de la Garriga. Una de les ocasions més clares de tot el partit ha sigut un remat de cap d'un jugador de la Garriga que el porter local ha aturat amb una gran intervenció. Resultat totalment just tenint en compte el joc dels dos equips.
Vull remarcar la pésima actuació d'uns aficionats de Torelló de avançada edat que ens han tirat la beguda i ens han insultat i amenaçat de que ens pagarien, molt lamentable per la seva part i també per part del club local de deixar tenir anarguments d'aquests dins el camp que només fan que buscar polèmica i intentar que hi hagi problemes. Per el que he sentit no es el primer cop que passa i espero que el club hi fagi algo ja que no és normal que tres senyors d'uns 70 anys s'encarin amb joves, els insultin i els hi tirin els gots a terra. Hem respectat l'edat dels infractots i hem marxat sense buscar polèmiques però crec que això no es pot consentir de cap de les maneres.
Amb aquest empat l'Olímpic conserva la 3era posició a la Lliga, a 5 punts del líder, el Moià, i a un sol punt del segon, el Sant Vicenç de Torelló. Cal observar però, que el quart i el cinquè, Campdevànol i Voltregà, estan només a 1 punt de l'equip garriguenc.
El proper partit ja és el derbi, Olímpic- Llerona, sens dubte serà un partit ple de lluita, força i amb molta tensió desde les grades.
FORÇA OLÍMPIC!