diumenge, 31 de juliol del 2011

Carlos Checa torna a pujar a l’esglaó més alt a Silverstone

Feia dues carreres que Carlos Checa no pujava al podi. Avui ho ha tornat a fer i, a l’esglaó més alt, a Silverstone. D’aquesta manera, el pilot català aconsegueix la seva novena victòria de la temporada i en suma 300 a les de Ducati.


Carlos Checa ha estat prudent a la carrera, ja que ha esperat que els pneumàtics s’escalfessin per a començar a imposar un ritme més fort que l’ha portat al capdavant. Una vegada establert a la primera posició, Checa no ha deixat el lloc fins al final. Eugene Laverty ha vist com es veia atrapat i avançat pel pilot de Sant Fruitós de Bages, però ha aconseguit mantenir la segona posició fins a l’última volta. Per darrera Leon Camier deia adéu a la tercera plaça per culpa de la seva Aprilia i, regalava així, el podi a Marco Melandri. Tot i això ha pogut acabar i entrar a la desena posició.
Leon Haslam ha estat quart, mantenint-se sempre en el grup davanter però sense lluitar en cap moment pel podi. L’home de la “superpole”, Jonh Hopkins, ha estat finalment cinquè i Max Biaggi onzè. Noriyuki Haga no ha pogut acabar, ja que ha patit una carrera sense conseqüències greus quan només quedaven nou voltes.
Carlos Checa ha sortit beneficiat d’aquesta carrera, ja que ha tret vint punts més de diferència a Biaggi a la general. A la tercera posició es troba Marco Melandri, tot i que ja ho comença a tenir més complicat per a intentar aconseguir el títol.