dimarts, 18 d’octubre del 2011

Quan la piloteta no entra

Després de vuit jornades el filial blaugrana comença a preocupar i molt. Només 5 punts sumats de 24 possibles o el que és el mateix, una sola victòria, cinc derrotes i dos empats. Unes dades que el porten fins a la vintena posició, en plena zona de descens i que encenen les alarmes a Can Barça




Per llegir complet http://lajornada.cat/2011/10/18/quan-la-piloteta-no-entra/

El nou disseny de lajornada.cat

El passat 20 d'agost el diari digital de l'esport català va canviar de cara, amb un nou disseny més professional

www.lajornada.cat


Més futbol, més bàsquet, més motor… més esport! Més esport català, explicat i analitzat en català. Perquè el que hauria de ser el més normal del món –que la majoria de la premsa fos en la llengua pròpia del país–, a Catalunya no es compleix. La premsa esportiva al quiosc és majoritàriament en castellà i a la xarxa, tres quarts del mateix. laJornada.cat va néixer l’11 de setembre de l’any passat amb l’objectiu d’omplir aquest buit i de treballar per canviar una situació que consideràvem injusta per a tots aquells lectors catalans que volien informar-se de l’actualitat esportiva del seu país en la seva llengua.
Durant la temporada passada, tots aquests lectors han tingut l’opció d’escollir laJornada.cat. Pels motius que sigui, alguns ho han fet regularment; d’altres, puntualment, i d’altres no ho han fet de cap manera perquè encara no coneixen el diari digital de l’esport català. No ens ho podem permetre. Per fer-lo créixernecessitem l’ajuda de tots. Ja sigui mitjançant el boca-orella o les xarxes socials*, on cada vegada tenim més presència, cadascú de vosaltres pot posar el seu granet de sorra per donar a conèixer un projecte, el de construir el diari digital de tot l’esport català, que encara és jove, però que a partir d’avui pretén fer un salt de qualitat.
Igual que la lliga de Segona B, aquest cap de setmana laJornada.cat també estrena la seva temporada. Serà la segona i l’afrontarà amb el repte de consolidar les bases que es van posar durant tot el curs passat. Per fer-ho, hem decidit rentar-nos la cara. Som conscients que qualsevol producte primer entra pels ulls, i, si no agrada, no es consumeix més. Per això, a partir del dia 20, els lectors que ja ens coneixíeu notareu un canvi important que esperem que sigui ben valorat i que serveixi per fidelitzar nova audiència.
Hi haurà canvis, però seguirem defensant el nostre esport, la nostra llengua i el periodisme esportiu de qualitat, aquell que fuig del sensacionalisme i que es basa en el rigor informatiu. Aquests són els nostres valors. Si els comparteixes, ets part del projecte.

*Al Twitter podeu comentar l’estrena de la temporada de @lajornadacat amb l’etiqueta#ensrentemlacara.