diumenge, 21 de novembre del 2010

A la zona de premsa del Mini per primera vegada

El 19 de Novembre del 2010 serà un dia que recordaré sempre, i és que per primera vegada vam tenir acreditació per lajornada.cat per assistir al Mini Estadi amb acreditacions de premsa per cobrir el filial del Barça. El partit es presentava interessant, tot i que el Recreativo de Huelva ocupés les últimes posicions de la Liga Adelante. Vaig arribar a les instal.lacions blaugranes i vaig anar a les oficines a recollir l'acreditació. Sincerament, no m'ho podia creure! Em va tocar seure al costat de dos periodistes, bé tres. A la dreta hi tenia un company de Radio Marca que mirava el partit i cada quart d'hora conectaven amb ell i explicava el minut, el resultat i la situació del joc. A l'esquerra hi tenia dos kraks molt grans de radio Canal Sur d'andalusia. El club facil.lita un full a tot color amb les dades del partit i els jugadors titulars però no indica la posició en què jugaran. Va ser per això, que un d'ells em va preguntar en quines posicions jugaven els petits de Can Barça. A partir d'aqui vam començar a parlar i em van explicar que retransmetien en directe el partit per Canal Sur.
Vaig començar a redactar l'alineació ja que quedaven encara alguns minuts perquè comencés el matx. Des de la tribuna de premsa el partit es veu molt bé. Em va venir a visitar un company de classe, i del diari, el Pere, amb qui vem compartir una conversa molt interessant amb els periodistes andalusos. I sense temps per gaire més va començar el partit. En el video que surt a la part inferior es pot veure la sortida dels jugadors al terreny de joc des de la mateixa tribuna de premsa.

Tot i que, el filial blaugrana va tenir moltes més ocasions i va jugar millor, el partit va acabar en empat a un.
Un cop acabat el partit vaig poder assistir a la zona mixta on hi ha reunits tots els mitjans de comunicació esperant la sortida dels jugadors. Vaig poder parlar amb el Marc Muniesa, que per cert es va mostrat molt humil i proper. Posteriorment vaig poder assistir a la roda de premsa del tècnic del filial, Luis Enrique, de la qual vaig fer-ne un petit resum en format video que he adjuntat aquí sota: