dilluns, 24 de maig del 2010

Finals de maig

És Dilluns, d'aquells que són com un diumenge, més que res perquè és festa. I s'hi uneix la no presència de l'ordre, però bé, més aviat seria de la Padrós. Ja ens entenem.
Fa un dia d'aquells radiants, sense un sol núvol al cel, i un sol molt brillant. Segurament totes les platjes estan plenes, a rebentar, i és que el dia que fa s'ho val, i posar-se "moreno", o també podriem dir-li "colorao", és una prioritat per una enorme quantitat de gent, -si tinguessim dades a mà ni ens ho creuriem-. Aquests dies de final de Maig, on la presència de l'estiu sembla ja trucar a la porta se senten frases molt típiques com " ja he agafat color...", o els més realistes " ja no estic tant blanca no?" I és que l'obsessió per posar-se "moreno" quan s'acosta l'estiu és exageradíssima.

La cosa està en que sí, estaria bé anar a prendre el sol a la platjeta, però no pot ser. Més que res perquè tenim un munt de llibres per llegir, un munt d'apunts per repassar, i el que és pitjor, cal posar-se a estudiar. Bé, si més no ho intentarem, però diríem que el temps no acompanya, i curiosament, no és perquè plogui, sinó perquè fa bo...

Podríem intentar emportar-nos els apunts a la platja?