dimarts, 24 de març del 2009

L'Olímpic guanya el derbi

L'Olímpic guanya el derbi i es posa 2on

Olímpic 1

Llerona 0


Partit clarament dominat per l'Olímpic que va anul.lar totalment el Llerona durant els 90 minuts. A la primera part l'equip local va disposar de moltes ocasions de gol, fins a quatre xuts al pal, sumant-li les grans aturades del porter visitant que va permetre al Llerona no surtir golejat de la Garriga. Tot i així, no va ser fins la mitat de la segona part, que l'Olímpic va aconseguir marcar el gol que decidiria el partit, amb una gran vaselina de l'Albert que va anotar un gol més que merescut.
Els visitants només van crear perill en contraatacs que van acabar en no res.
En conclusió l'Olímpic va merèixer totalment la victòria. Amb aquesta derrota el Llerona s'enfonsa més en la part baixa de la classificació i cada jornada que passa fa un pas més per baixar a 3era regional.
Amb aquesta victòria l'Olímpic es situa en la 2ona posició de la lliga, i per tant en situació de promoció, a 2 punts del 1er, el Moià. Just a sota hi té el Sant Vicenç de Torelló a només 1 punt, igual que el Voltregà. Cinquè amb un partit aplaçat i 2 punts menys el Campdevànol i sisè amb 3 punts menys el Vic "b".
Esperem que continui la bona ratxa!!!!

FORÇA OLÍMPIC!!!!