dimarts, 20 de gener del 2009

Espanyol - Barça , Copa del Rei


Les circumstàncies de la copa han fet que el Barça i l'Espanyol s'enfrontin als quarts de final de la Copa del Rei. No cal saber-ne molt de futbol per veure que el contrast que existeix en aquests moments entre els dos equips és realment exagerat.
L'equip Blaugrana pràctica un futbol què si l'haguèsim de definir amb nota, estaria molt aprop del 9-10, mentre que els pericos realitzen un joc realment mediocre, no és d'extranyar, per tant, que ocupin les últimes posicions de la classificació lliguera.
Cal tenir present, però, que la eliminatoria de copa consta de dos únics partits, 180 minuts en què pot passar de tot. Seria un error que pensesim que ja està guanyat. La Copa és l'única esperança pels blanc i blaus ( com sempre, vaja...) i per tant és d'esperar que surtin a totes, molt probablament, en aquests dos partits, veurem el millor Espanyol de tota la temporada. Els hi falten dues peces claus en el seu esquema, l'Ivan de la Peña i el Raul Tamudo, però tot i així n'estic segur que donaràn guerra.
Aquest últim jugador esmentat, per cert, és el millor en una faceta: aiguar la festa a l'equip blaugrana. Si certament els pericos sempre han viscut dels partis contra el Barça, els hi és igual no quedar amunt, per tal, això si, de guanyar-nos. Disfruten veient com perd el Barça i ens odien si, segurament perquè com és diu en la llengüa de la majoria d'ells " la rabia les corroe" tal vegada també, perquè com bé diuen des de fa molts anys l'enveja poques vegades és sana...
Per últim esmentar la lamentable actuació de la directiva blanc i blava, que prohibirà l'entrada a tot soci i simpatitzant blaugrana al partit de demà a l'Estadi Lluís Companys. Què vol dir això? Són un clar exemple de mala gestió, i de buscar problemes i raons. Crec jo, desde el meu punt de vista, tenint en compte que fan això pels incidents que hi van haver a l'últim derbi, que la cosa és realment molt senzilla. Qui va llençar bengales? tota l'afició blaugrana o només quatre penjats que no tenen dos dits de front? Es fa una trucada als Mossos d'Esquadra perquè organitzin una potent vigilància a l'estadi perquè no entrin aquests gamarusus i assumpte tancat, no creieu? Fent això és com si posesin tota l'afició culè al mateix sac, però no dubteu gens, ni per un moment, que ho han fet amb tota la "mala llet" del món. El senyor Sanchez Llibre i tot el carrussel de directius que van darrere seu son de riure,realment patètics,rabiosos, curts i ignorants. Encara recordo l'últim partit de lliga contra ells, que el senyor no es va poguer comportar i va dir que la lliga espanyola estava "prostituida", per no reconèixer que aquella nit el Barça els hi havia donat una lliçó de futbol.



Cal dir que amb aquesta decisió tan absurda que han prés sembla que tinguin una afició exemplar, i que em perdonin ignorants meus però l'afició perica en general és la més maleducada, garrula i patètica del que és tot el territori català. La gran majoria es passa el partit increpant i insultant a l'àrbitre, això si, per ells hi hauria 90 faltes en un partit perquè es queixen per tot. Després seguiriem amb el ja típic per ells "Puta Barça" que ho diuen més i tot del que animen al seu equip, cosa que et fa treure una conclusió ràpida i assenyada, aquesta gent tenen un greu problema d'inferioritat amb el Barça. I com no anomenar la magnífica sintonia que hi ha entre ells i els senyors Luis Garcia i Tamudo, grans especialistes en tirar-se a la piscina dins de l'àrea...
Per acabar desitjar que tinguin el millor camp de 2ona divisió de l'història, seria tot un honor per el filial del Sevilla, per el Girona o per el Nàstic, no creieu?

I sense més, salut i visca el Barça!