dimarts, 9 de febrer del 2010

Perquè tants atacs?

Et pares a pensar per un moment, la funció que fan a l'estat espanyol mitjans de comunicació com Libertad Digital, intereconomia i similars, i la conclusió és clara i concisa: MANIPULAR l'opinió pública, FOMENTAR l'odi cap a Catalunya i tot el que hi tingui a veure, és a dir, DIFONDRE la cultura de l'odi. Suposo, que és molt senzill entrendre-ho, però no n'aprenc i em supera. I em pregunto, Perquè? Perquè han de fer demagògia amb les notícies, perquè les han de manipular d'aquesta forma tant rastrera¿ potser té a veure amb que només portem 32 anys de democràcia? Potser els hi interessa embrutar l'imatge de Catalunya per quelcom concret?


És que han de canviar les mentalitats? Segurament que si, però crec que els atacs, vinguin de la forma que vinguin, no cesaran mai.

La defensa de la unitat nacional espanyola es basa en uns principis arcaics, caducats, i el que és pitjor, que no respecten les llibertats de les nacions que la conformen. Ataquen als defensors del català, però no s'adonen que ells imposen el castellà. EL problema recau en un aspecte molt simple: No reconeixen les nacions que la conformen, i per tant, SON ELLS, que volen imposar el castellà en totes aquestes nacions, com Catalunya, per exemple.

No volen entendre que Catalunya és un país i el català la seva llengua, ja que els hi és igual, la seva ment només els permet veure una Catalunya espanyola, passant totalment de les llibertats que té com a poble la nació catalana.

Aquesta premsa manipuladora, mentidera, falça i demagoga, aconsegueix CONFRONTACiÓ, aconsegueix que l'odi que sembren vagi brotant..



Potser és el que busquen?

Aquesta forma de periodisme busca "l'acció-reacció"?

Molt comú en aquest perfil de premsa radicalitzar els nacionalismes, sense tenir en compte, que ells no deixen de ser-ho.

En definitiva, puc afirmar sense cap mena de recança, que el que fan se'n diu

"terrorisme de paraula". I posaré una exemplificació:

" el castellano esta perseguido en catalunya" -- què busquen? Crear confrontació, en base a què? A UNA MENTIDA ENORME...

Conseqüències: la població espanyola es fa una falça idea de catalunya, i al mateix temps se'ls hi crea un cert odi que neix d'una falsedat, culpable? Els nostres amics de Libertad digital, intereconomia, entre altres...