dilluns, 18 d’octubre del 2010

Jo sóc “laportista”

Ja ha començat la guerra. Ja no hi ha marxa enrere, tornen els dos bàndols, i és que el barcelonisme torna a estar dividit -fet cíclic en la història del club, per cert-. Havent deixat enrere les èpoques de ”cruiyffistes” i “nuñistes” torna el trencament, la desunió de la parròquia culer, que enguany -tal com va apuntar David Planella en l’anterior article d’opinió- serà protagonitzada per “rosellistes” i “laportistes”. No sé per què, però diria que el primer ja s’ha entrebancat, tot just en la recta inicial, quan encara aquest nou projecte està escalfant motors.
Per llegir més http://lajornada.cat/?p=3554

Seguim de ben a prop la informació de l'esport del nostre país

 A la jornada.cat seguim de ben a prop la informació de tot l'esport del nostre país. La polèmica decisió aprovada en l'assemblea de compromisaris del FC Barcelona aquest passat Dissabte, i les seves repercussions a lajornada.cat

- dissabte 16 d'octubre "Laporta als jutjats"
L’assemblea de compromissaris del FC Barcelona ha acordat aquest matí emprendre accions legals contra l’anterior junta directiva del club presidida per Joan Laporta, i la seva junta directiva a causa de les pèrdues acumulades per l’entitat, i és que segons l’empresa auditora Deloitte, les pèrdues del club volten els 79 mililons d’euros. Els més de 1100 socis compromissaris reunits al Palau de Congressos de Catalunya han aprovat la proposta amb 468 vots favorables, 439 en contra i 113 en blanc. Sens dubte es tracta d’una votació histórica ja que és la primera vegada que l’assemblea decideix exercir l’anomenada acció social de responsabilitat.

Per llegir més: http://lajornada.cat/?p=3268

- dilluns 18 d'Octubre "Laporta impugnarà l’acord de l’assemblea de compromissaris"

L’expresident del Barça, Joan Laporta, ha manifestat aquest migdia que impugnarà l’acció social de responsabilitat que es va acordar dissabte a l’assemblea de compromissaris del club. El fet que no hagi tingut dret a defensar els seus comptes davant dels socis, i la interpretació de la majoria dels vots han estat les bases del seu discurs.

Laporta ha aparegut a la roda de premsa somrient, acompanyat de l’exdirector general, Joan Oliver. L’ expresident s’ha mostrat molt indignat amb l’actual junta: “Veig intents de deshonrar la meva junta directiva, la mateixa que ha situat el Barça com el millor equip del món i no hi ha manera que em deixin tranquil”. De seguida ha fet referència al tema central de la roda de premsa: “Els comptes que jo vaig entregar no són els que s’han presentat al soci i per tant tinc tot el dret d’impugnar l’assemblea de dissabte”.
Per llegir més: http://lajornada.cat/?p=3511