dilluns, 31 de maig del 2010

El centre de la Garriga que ha imposat la socialista Neus Bulbena



Poc menys d'un mes perquè comencin les obres de remodelació del centre de la Garriga

A finals d'aquest mes de juny, començaran les obres de rehabilitació del centre de la Garriga. Ideada per l'actual consorci, liderat per la poc popular Neus Bulbena, la remodelació del centre és un projecte que engloba la rehabilitació de l'anomenat "Carrer Gran", és a dir, el carrer Banys, el Centre i el Calàbria, des del carrer Figueral fins a la carretera Nova.
Segons l'ajuntament, les obres permetran modernitzar els serveis de l'aigua i soterrar les línies de llum i telèfon, i sobretot, donaràn prioritat a les persones: "volem que el centre del municipi sigui un espai per passejar, per conviure, per estar i per comprar".
Tal com va afirmar l'arquitecte encàrregat de realitzar el projecte,  la idea bàsica és la pacificació del centre urbà respecte els vehicles de motor: «A la nostra proposta integrem, conjuntament amb el carrer del centre que les vincula, les places de Can Dachs i Doctor Vich, i ho transformem en una zona únicament de vianants en la qual els únics vehicles que podran entrar seran els d'emergència».



Tal com quedarà la Plaça de l'Esglèsia