dijous, 26 de març del 2015

L'equip vallesà es juga el líderat

Examen exigent de l'EC Granollers davant el Júpiter

Els de Raul Matito han cedit un empat en quatre dels cinc últims partits i necessiten sumar una victòria per no perdre el liderat. El rival, el conjunt barceloní és tercer amb 48 punts, a només dos dels vallesans.

Després de portar des del novembre de líder en solitari del grup 1 de Primera Catalana, l'EC Granollers veu perillar el liderat quan encara queden 9 jornades perquè s'acabi la temporada. Els de Raul Matito han empatat 4 dels últims 5 partits de lliga, -entre ells una important victòria a Salt, al camp del Girona B, però, tanmateix, el fet de cedir punts amb els empats ha fet que els seus immediats perseguidors li puguin pugnar el liderat.

I un d'ells, el Júpiter, un dels grans favorits per pugnar per l'ascens amb el conjunt vallesà, visitarà aquest diumenge a les 12 del migdia el camp del Carrer de Girona. Els barcelonins saltaran a la gespa del camp granollerí amb molta confiança, després de sumar tres victòries en els últims quatre partits i estar situats en la tercera posició, amb 48 punts, a només dos punts de l'EC Granollers.

Els de Raul Matito porten jornades desplegant un joc més gris del que tenia acostumats als seus aficionats a principis de temporada, tot i que, curiosament, a mesura que han anat passant les jornades cada vegada han anat omplint més les grades del municipal vallesà. Un dels grans maldecaps del tècnic vallesà han estat les baixes que ha anat patint l'equip, entre altres, al mig del camp, on Uri Vila primer per motius físics, i ara motius tècnics ha deixat de tenir-hi protagonisme. Un fet que ha portat a l'Esport Club a perdre un dels seus punts vitals, el joc fluïd i de toc al centre del camp, i passar a desplegar un joc molt més directe que no està sent gens eficaç pel conjunt de Granollers.