dissabte, 9 de juliol del 2011

Girona viurà l’inici del nou filial blaugrana



08/07/2011
Per Jordi Calls
Amb la plantilla gairebé tancada i algunes baixes per compromisos internacionals, el Barça B d’Eusebio Sacristán començarà la pretemporada el proper 12 de juliol
pretemporada 2011-2012. Les instal·lacions de l’hotel Torre Mirona Golf&Spa Resort han convençut als tècnics blaugranes, que trenquen així la tradició dels últims anys de concentrar-se a l’Hotel El Montanyà per realitzar l’inici de la pretemporada. L’estada del FC Barcelona B a les instal·lacions gironines  serà de sis dies, del 12 al 18 de juliol. Durant aquestes dates queda per concretar un amistós contra algun equip local.
Eusebio Sacristán podrà disposar de la major part de la plantilla per començar la pretemporada. Els nous fitxatges: Cristian Lobato i Kiko Femenía, els jugadors que tornen cedits: Martí Riverola i Isaac Cuenca i cinc dels jugadors que pujen del juvenil, podran començar l’stage plegats.
Els qui s’incorporaran als entrenaments a prinicpis d’agost són Rafinha, Gerard Deulofeu i Sergi Gómez, que estan concentrats amb la selecció estatal sub-19 per disputar l’europeu que es jugarà a Romania a partir del 20 de juliol. Les convocatòries internacionals continuaran trencant, en certa manera, la preparació de la pretemporada del filial ja que a finals de juliol, fins a sis jugadors abandonaran el grup per participar en el Mundial sub-20, amb la selecció estatal, a Colòmbia. D’aquesta manera, Kiko Femenía, Cristian Tello, Sergi Roberto, Oriol Romeu, Marc Muniesa i Marc Bartra no tornaran a la concentració del filial fins l’última setmana d’agost.
Un dels partits més interessants que s’esperen just abans que comenci la temporada és el clàssic torneig Costa Brava que disputaran el dissabte 13 d’agost, a Montilivi, el Girona i el Barça B. El derbi català servirà per calibrar forces i veure en quin moment de forma i de joc comencen dos dels quatre equips catalans que jugaran aquesta temporada a Segona Divisió A. Tan sols tres dies després, el 21 d’agost el nou Barça B d’Eusebio Sacristán debutarà al camp de l’Osca.