dimarts, 15 de febrer del 2011

Una societat injusta

Les forces de l'ordre, per dir-ho d'alguna manera, -podríem parlar-ne ampliament sobre això-, van fer fora de casa seva a una familia de Ghana que feia prop de 2 anys que no podia pagar l'hipoteca per problemes econòmics derivats de la crisis que, vivim tots. L 'estat hauria d'ajudar més als immigrants i, a vegades, aplicar les lleis segons la ètica.

El fet és que els Mossos d'Esquadra van desallotjar totes les persones que van fer costat a la família i que es van oposar de forma pacífica a l'execució de les ordres de la llei. Els manifestants, entre ells un jove vigatà, va reclamar a les forces policials que la mateixa constitució parla del dret a un habitatge digne, donant també rellevància al fet que hi ha molts pisos buits. Tot i que, algunes fonts informatives ho han minimitzat, quan els Mossos van treure un a un als manifestants, es van viure algunes escenes de tensió, malgrat els ciutadans van actuar de forma pacífica.

Fonts: El 9 Nou, OSONA http://www.el9nou.cat/noticia_o_0/16713
notícia video: http://www.el9nou.cat/noticies_o_0_99999/16713/16713_5032.mp4/cronica_d_el_9_sobre_desnonament_d_aquest_dimecres_mati